غرفه سازی نمایشگاهی به شما این فرصت را میدهد که محصول خود را به نمایش بگذارید و مخاطبان زیادی و حتی مشتریان گذرا را جذب کنید. بنابراین با توجه به اینکه طراحی غرفه نمایشگاهی بسیار حیاتی است، طراحی این غرفهها باید با برنامهریزی دقیق و اصولی صورت بگیرد.
همچنین نکات مهم در طراحی غرفه نمایشگاهی و استانداردهای لازم میبایست رعایت شود تا توجه بازدیدکنندگان به غرفه نمایشگاهی مورد نظر جلب شود. برخی از مهمترین نکات و استانداردها به شرح زیر میباشد:
- توجه به محل غرفه
- استفاده از متریال مرغوب در طراحی غرفه
- مناسب بودن فضای غرفه نمایشگاهی
- توجه به اصل مشتری مداری در طراحی انواع غرفه سازی نمایشگاهی
- استفاده از رنگهای مناسب در طراحی غرفه
- دکوراسیون مناسب غرفه نمایشگاهی
- از نور مناسب استفاده کنید و بازدیدکنندگان بیشتری را جذب کنید
مراحل ساخت غرفه نمایشگاهی
از آنجایی که غرفه نمایشگاهی در واقع معرف کسب و کار شما برای عموم شرکت کنندگان در نمایشگاه میباشد، غرفه سازی نمایشگاهی باید بر اساس اصول و استانداردهای خاصی انجام شود تا طراحی و جلوهای چشمگیر داشته باشد. بنابراین برای آشنایی مخاطبان میتوان مهمترین مراحل غرفه سازی نمایشگاهی را به شرح زیر بیان کرد:
- سنگفرش غرفه
معمولاً به شرکتها طرحی از سوی نمایشگاه داده میشود که محل غرفه در سالن را در محل خود تعیین کنند. در این مرحله عملیات کفسازی را در مرحله اول ساخت غرفه نمایشگاهی در پلان تعیین شده آغاز میکنند. معمولاً برای کفسازی مکعبهایی به ابعاد یک متر در یک متر که از مواد مختلفی مانند چوب، پلاستیک و فلز ساخته شدهاند، در این پلان قرار میدهند تا ارتفاع غرفه از سطح زمین ده سانتی متر باشد. ارتفاع برخی از این مکعبها کمتر از ده سانتی متر است که ارتفاع آنها بنا به سلیقه مشتری تعیین میشود. بسیاری از شرکتهای غرفهسازی از نوع و مدل کف در انبار خود برای کفپوش غرفه نمایشگاهی استفاده میکنند تا در هزینههای مشتریان تا حد زیادی صرفه جویی کنند.
- کف پارکت یا موکت
معمولاً کف غرفه با فرش یا پارکت در طرح و رنگ مورد نظر مشتری پوشانده میشود، انتخاب طرح پارکت و رنگ فرش برای پوشش غرفه سلیقهای است و افراد میتوانند غرفه نمایشگاهی را به چیزی نزدیکتر کنند که در ذهن دارند.
چگونگی پیادهسازی غرفه نمایشگاهی
پس از آمادهسازی کف و پوشاندن آن با موکت یا پارکت، ساخت غرفه یا نجاری غرفه آغاز میشود. به طوری که تیم نجار طبق نقشهای که دارند، غرفه نمایشگاهی را میسازند. در این مرحله، انواع دیوار چینی، میز پیشخوان، جعبه هالوژن و … را با استفاده از ام دی اف و نئوپان درجه یک میسازند.
استفاده از مصالح مرغوب و تیمی از نجاران ماهر منجر به ساخت بهترین غرفه نمایشگاهی میشود. معمولا در غرفه نمایشگاهی پیش ساخته، نیازی به ساخت و اجرای غرفه نیست ولی با قرار دادن آن در پلان مربوطه، عملیات دیگری بر روی غرفهها در غرفه سازی نمایشگاهی انجام میشود. شما عزیزان برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد این خدمات میتوانید از طریق لینک مربوطه اقدام به دریافت مشاوره مناسب از سایت ما بفرمایید.