خدمات طراحی غرفه نمایشگاهی، شامل ترکیبی از خلاقیت، تفکر استراتژیک و درک عمیق از برند و اهداف آن است. در اینجا چند اصل کلیدی وجود دارد که هنگام طراحی غرفه نمایشگاهی باید در نظر گرفته شود که از آنها تحت عنوان اصول طراحی غرفه نمایشگاهی یاد میشود. در ادامه با تعدادی از این اصول آشنا خواهیم شد.
اصول طراحی غرفه نمایشگاهی بر اساس اصل تعامل با مشتری
استفاده از فعالیتهای غیرفعال برای جذب افراد، مانند تماشای صفحه ویدیو، به اندازه استفاده از عناصر تعاملی برای جذب بازدیدکنندگان مؤثر نخواهد بود. شرکت کنندگان علاقهمند هستند در بازیهای نمایشگاهی با احتمال بردن جایزه شرکت کنند. به عبارتی وادار کردن مردم به صرف زمان طولانیتری در غرفه شما به این معنی است که نمایندگان شما زمان بیشتری برای تعامل با مشتریان بالقوه دارند و لازمه این اتفاق استفاده از فناوری صفحه لمسی، اهدای هدایای میزبانی یا نمایش محصول و خدمات ارائه شده است. به عبارتی بازدید کنندگان از این طریق با برند شما و غرفه شما تعامل کرده و نیز ارتباط برقرار میکنند.
قرار دادن برند و شعار مورد نظر برند در دید مشتری
با قرار دادن برند و شعار مورد نظر برند در ارتفاع بالاتر از 3 تا 4 متر مطمئن میشوید که همه پیامهای کلیدی شما به راحتی قابل مشاهده هستند. در این راستا شما میتوانید لوگوی شرکت خود را در قسمتهای مختلف غرفه قرار دهید تا برند خود را تقویت کنید. همچنین پیام خود را ساده نگه دارید و با چند عنوان تاثیرگذار که با فونت درشت و خوانا چاپ شدهاند، آنها را در غرفه خود آویزان نمایید تا به راحتی، از راه دور قابل مشاهده باشد. غرفه خود را با تبلیغ ساده در کل منطقه طراحی کنید؛ همچنین از بنرها و تصاویر تا موضوع برند شما، باید بر اساس اصول طراحی غرفه نمایشگاهی، دیزاین یکسانی داشته باشد.
استفاده به صرفه از همه فضای غرفه طبق اصول طراحی غرفه نمایشگاهی
افزون بر این نکته که شما نمیخواهید غرفه شما خالی به نظر برسد، به مزایای خالی کردن فضا در غرفه خود نیز توجه داشته باشید. به عبارتی آن را تمیز و جذاب نگه دارید. برای مثال از استفاده از مبلمان بزرگ و بدون کاربرد خودداری نمایید. همچنین زمانیکه فضای اضافی دارید، میتوانید اطمینان حاصل کنید که بازدید از جزئیات غرفه شما به راحتی امکانپذیر میباشد. میتوان عنوان کرد بر اساس اصول طراحی غرفه نمایشگاهی میبایست به میزان متناسب با فضای پرشده، فضای خالی نیز وجود داشته باشد.
قانون کلی برای فضای غرفه این است که آنها باید 40 درصد فضای خالی داشته باشند؛ این موضوع به شما کمک میکند تا مطمئن شوید که طراحی و دیزاین انجام شده پیام شما را تحت تأثیر قرار نمیدهد یا به عبارت دیگر پیام برند شما را در تصاویر بصری زیاد دفن نمیکند. بنابراین به یاد داشته باشید، غرفه خود را با اطلاعات اضافی و بیش از اندازه شلوغ نکنید.
سخن پایانی
قسمتهای خاصی در غرفه شما وجود دارد که از نظر بصری مهمتر از بقیه هستند. به عنوان مثال، دیوار پشتی و در دیدرس، نقطه کانونی غالب غرفههای کوچک تا متوسط است. شما باید مهمترین بخش ایده، پیام و لوگوی خود را در آنجا و در معرض دید بگذارید. این منطقه همیشه مرکزی برای تبلیغات شما و اطلاع رسانی پیام برند شما میباشد. با در نظر داشته این نکتهها در اصول طراحی غرفه نمایشگاهی، شما میتوانید در طراحی غرفه خود یا به طور کلی در طراحی غرفه نمایشگاهی به بهترین حالت آن دسترسی پیدا کنید.